Meer informatie of vragen?|035 - 656 27 52|info@denhertogkoffie.nl

Koffie

Automaten

Menu

Instant koffie van Den Hertog

Vier soorten instant koffie

100 procent gevriesdroogde instant koffie is versgezette koffie waar via het vriesdroogproces het vocht aan wordt onttrokken. Pure koffie in fijne korrels blijft over. Na het openen van de verpakking is de koffie circa twee weken houdbaar. Inhoud per verpakking is goed voor 330 kopjes koffie.

Roma Gold

Een mooie mélange van hoogwaardige Arabica bonen met het smaakkarakter van mokka en een mild aroma.

Arabica Gold

Deze premiumkwaliteit is een mélange van een aantal uitstekende Arabica soorten. Dit wordt aangevuld met een mooie Colombia koffieboon, die het warme karakter versterkt.

Ristretto

Een espresso zoals espresso écht is bedoeld. Volle mélange uit krachtige koffiebonen die ook een perfecte basis vormt voor een lekkere cappuccino.

Decaffeinato

Een mooie mix van Arabica’s waaruit op een zeer zorgvuldige wijze de cafeïne is verwijderd. Het resultaat is een ‘decaf’ met volle smaak en een heerlijk aroma.

Microground

Deze unieke vriesdroogkoffie blend bestaat uit 100% Arabica koffie van Rainforest gecertificeerde plantages.Hierbij is gebruik gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vriesdroogkoffie die wij hebben verrijkt met een klein percentage microgrind koffie.Microgrind koffie is zeer fijn gemalen bonenkoffie, waarvoor een uniek procedé is gebruikt om de maling zo fijn te krijg dat het bijna oplost in je kopje(vergelijkbaar met cacao).Hierdoor ontstaat er een vriesdroogkoffie met vollere body en een aangenaam aroma met de smaakbeleving van verse koffie.Inhoud per verpakking is goed voor 165 kopjes koffie.

Gratis Proefplaatsing

Keuze in overleg

De beste koffieautomaat voor uw organisatie

Een week gratis te gebruiken

Behouden of eventueel andere keuze maken

Neem nu contact op

Den Hertog Koffie

Emmaweg 31c
1241 LG Kortenhoef

035 - 656 27 52
info@denhertogkoffie.nl

Meer dan koffie

Naast koffie leveren wij ook thee, cacao, soep, water, suiker, creamer, topping en bekers/roerstaafjes. Op deze manier heeft u één contactpunt voor al het drinken op de werkvloer.