Meer informatie of vragen?|035 - 656 27 52|info@denhertogkoffie.nl

Koffie

Automaten

Menu

Verse koffie van Den Hertog

Wat wordt uw keuze?

Bij het kiezen van een koffieautomaat is het aantal medewerkers en gasten dat u ontvangt van belang. Maar zeker ook de vragen, wie en hoeveel verschillende mensen de automaat gaan bedienen. Zijn dit bijvooorbeeld vrijwilligers in sportkantines of vaste medewerkers? Wij adviseren u graag bij de juiste keuze voor uw organisatie.

Animo en Rheavendors automaten worden aanbevolen

Heeft u gekozen voor verse koffie dan ziet u hier een aantal automaten die Fresh Brew koffie en verse koffiebonen verwerken tot een kop koffie
voor de échte koffiegenieter.

Belangrijke punten bij het maken van uw keuze

  • Pure koffiebeleving. Het aroma van versgemalen bonen dat vrijkomt en het espressosysteem dat de koffie op de gewenste sterkte maakt.

  • Fraaie vormgeving. Per machine verschillend. Wel altijd passend in de omgeving.

  • Bedienings/gebruiksgemak. Eén druk op de knop voor vele variaties. Espresso, cappuccino, café latte, latte macchiato, wiener mélange en chocolade.

  • Betrouwbare techniek. Afkomstig uit de Zwitsers/Italiaanse koffiecultuur. Dit geldt voor het espressosysteem maar ook voor de rotatiepomp en het bonenmaalsysteem.

  • Duurzaam. Alle onderdelen van het systeem opereren zo energiezuinig mogelijk. Hoogwaardig recyclebaar materiaal is gebruikt om een verantwoorde, lange levensduur te garanderen.

Saeco
Animo
Etna
Rhea Vendors
Bravilor

Gratis Proefplaatsing

Keuze in overleg

De beste koffieautomaat voor uw organisatie

Een week gratis te gebruiken

Behouden of eventueel andere keuze maken

Neem nu contact op

Den Hertog Koffie

Emmaweg 31c
1241 LG Kortenhoef

035 - 656 27 52
info@denhertogkoffie.nl

Meer dan koffie

Naast koffie leveren wij ook thee, cacao, soep, water, suiker, creamer, topping en bekers/roerstaafjes. Op deze manier heeft u één contactpunt voor al het drinken op de werkvloer.