Meer informatie of vragen?|035 - 656 27 52|info@denhertogkoffie.nl

Koffie

Automaten

Menu

Verse koffie van Den Hertog

Vier soorten verse koffie:

Ze worden lucht- en vochtdicht verpakt. Hierdoor blijft de smaak en het aroma optimaal behouden. Het  “ventiel” aan de voorzijde van de verpakking zorgt ervoor dat de koffie zolang mogelijk vers blijft (koffiegassen kunnen naar buiten en zuurstof kan niet naar binnen).

Café crème bonen

Espressokoffie van 100% Arabica bonen. Zeer streng geselecteerde oogsten uit Zuid- en Midden Amerika. Gebrand op de wijze zoals alleen de Italianen dat kunnen. De verse bonen worden in de automaat gemalen en een heerlijk vers kopje koffie staat voor u klaar. Verser kan gewoon niet!

Fresh Brew Rood

Een lekkere, pittige koffie. Samengesteld uit en gemalen van de geurige Arabica bonen (Zuid- en Midden Amerika) aangevuld met de sterke Robusta (Oost Azië).

Fresh Brew Goud

Een verfijnde smaak en een heerlijk aroma. De beste selectie van Arabica en Robusta bonen. Een uitmuntend kopje koffie.

Snelfilter

Koffie voor ieder moment van de dag. Een mooie mélange van Arabica bonen en de volle Robusta. Met zorg geselecteerd en gebrand.

Gratis Proefplaatsing

Keuze in overleg

De beste koffieautomaat voor uw organisatie

Een week gratis te gebruiken

Behouden of eventueel andere keuze maken

Neem nu contact op

Den Hertog Koffie

Emmaweg 31c
1241 LG Kortenhoef

035 - 656 27 52
info@denhertogkoffie.nl

Meer dan koffie

Naast koffie leveren wij ook thee, cacao, soep, water, suiker, creamer, topping en bekers/roerstaafjes. Op deze manier heeft u één contactpunt voor al het drinken op de werkvloer.